Kies voor 50 jaar bewezen deskundigheid. Kies voor de Cursus Zakelijk Zweeds van Talen Twente.

Waarom Talen Twente?

 • Uitgebreide intake en analyse
 • ISO gecertificeerd & CEDEO beoordeling
 • Praktijkgericht programma op maat
 • Starten en trainen wanneer u wenst
 • Ervaren taaltrainers, native speakers
 • Zeven vestigingen in Nederland

DIRECT ONLINE INSCHRIJVENVRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

cursus zakelijk zweeds - talen twente uit Enschede

Informatiepakket aanvragen

[ninja_forms id=279]

Uw Cursus Zakelijk Zweeds op maat


Jaarlijks exporteren we vanuit Nederland ruim 8,5 miljard Euro aan goederen en diensten naar Zweden. Dat maakt Zweden een belangrijke handelspartner. Wie succesvol zaken wil doen in Zweden doet er goed aan om naast het Engels ook over kennis van de Zweedse taal en cultuur te beschikken. Hoewel de afstand tussen Zweden en Nederland niet groot is, gelden er wel degelijk andere formuleringen- en omgangsvormen dan in Nederland. Talen Twente helpt u graag op weg naar mee succes met een resultaatgerichte taal- en cultuurtraining. Op maat, perfect afgestemd op uw organisatie en taalniveau en gelijk te gebruiken in de praktijk. Zo toont u dat u de zakelijke relatie zeer serieus neemt en treedt u uw zakenpartners vol zelfvertrouwen tegemoet.

Uw Cursus Zakelijk Zweeds op maat: persoonlijk met focus op de praktijk
Veel van onze klanten uit de afgelopen 50 jaar roemen de afstemming van de training op hun dagelijkse werksituatie. Het begint met een grondige intake en uitgebreide analyse. Met deze informatie ontwikkelen we een training die perfect is afgestemd op uw werkpraktijk, leerdoelen en bestaand taalniveau. U kunt kiezen uit diverse trainingsvormen. Kies voor een individuele training om snel uw taalniveau te verbeteren, een incompany training waarmee u op iedere gewenste locatie kunt trainen, een e-learningmodule om online te trainen of natuurlijk een combinatie tussen de trainingsvormen.


Meer informatie over de verschillende trainingsvormen

Dit leert u tijdens uw Cursus Zakelijk Zweeds

De training draait volledig om uw werkpraktijk. Daarom besteden we volop aandacht aan de terminologie die in uw branche gebruikt wordt. U maakt eveneens kennis met de meest gebruikte aanspreekvormen in het Zweeds en gebruikelijke zakelijke formuleringen. Dankzij aanvullende cultuurtraining leert u exact herkennen wat er wel of niet gezegd wordt en hoe u dit kunt interpreteren.

Tijdens de training besteden we veel aandacht aan het vakjargon in uw branche; de terminologie die u in de praktijk het meest gebruikt. Bovendien komen de meest gebruikelijke aanspreekvormen en zakelijke formuleringen in het Zweeds aan bod. U leert begrijpen wat er wel of niet gezegd wordt, en wat dat wel of juist niet betekent. Door een effectieve intake kunnen we de training perfect op uw dagelijkse werksituatie laten aansluiten en kunt u het geleerde direct in de praktijk brengen. Hetgeen u in de ochtend leert, brengt u in de middag al in de praktijk.


De voordelen van een Cursus Zakelijk Zweeds bij Talen Twente

 • Elke training is maatwerk: volledig afgestemd op uw wensen, doelen en agenda.
 • Uw taaltrainers zijn altijd ervaren professionals en native speakers.
 • Op praktische en doeltreffende wijze uw kennis van het Zweeds verbeteren.
 • Het geleerde is direct toepasbaar in uw dagelijkse werksituatie.
 • Elke training kan face-to-face, blended of geheel online worden verzorgd.
 • Maximaal resultaat dankzij onze ISO 9001 gecertificeerde leermethodes.
 • Onze taaltrainingen scoren een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4.

 • Flexibele trainingstijden: starten wanneer u wenst

  Op onze zeven vestigingen in Nederland kunnen wij uw training op iedere werkdag inplannen tussen 08:00 en 21:00 uur. Uw training kan in overleg op ieder gewenst moment starten.

  Onze vestigingen


  Amsterdam
  Entrada 131-134
  1114 AA Amsterdam
  Tel.: 020 416 0788


  Arnhem
  IJsselburcht 3 (Gebouw Lorentz)
  6825 BS Arnhem
  Tel.: 026 361 2843


  Eindhoven
  Verschillende locaties
  Eindhoven
  Tel.: 040-720960


  Enschede
  Rigtersbleek Zandvoort 10 – 1.33
  7521 BE Enschede
  Tel.: 053 431 7842


  Papendrecht
  Poldermolen 16 – 18
  3352 TH Papendrecht
  Tel.: 078 644 9770


  Rijswijk
  De Bruyn Kopsstraat 15G
  2288 EC Rijswijk
  Tel.: 070 399 2471


  Zeist
  Laan van Vollenhove 3273
  3706 AS Zeist
  Tel.: 030 267 7700


  Zwijndrecht
  Scheepmakerij 230
  3331 MB Zwijndrecht
  Tel.: 030 267 7700


  TESTIMONIAL


  Ervaringen van onze deelnemers

  Elycio Talen heeft een gemiddelde Cedeo-beoordeling van 9,4 (PDF)

  “Helaas is het niet mogelijk om op het evaluatieformulier ‘zeer goed’ aan te kruisen. Anders was dit zeker van toepassing op de trainer van Elycio. Ik heb de maandagavonden niet ervaren als een cursus, maar een bijeenkomst waarbij iemand zijn kennis en ervaring met ons wilde delen. Ik vind het dan ook jammer dat het alweer voorbij is. Bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan.”John Otten, Scania Zwolle

  U kunt kiezen uit de volgende trainingsvormen:


  Maatwerk individuele training zakelijk Zweeds

  Onze meest geboekte taalcursus! Maatwerk in ieder detail: volledig afgestemd op uw persoonlijke doelen, (leer)mogelijkheden en agenda. Praktijkgericht, efficiënt en doeltreffend. Samen met uw persoonlijke trainer werkt u aan de actieve beheersing van taal, vakterminologie en zakelijke omgangsvormen.

  Meer over individuele trainingen

  Maatwerk incompany zakelijk Zweeds

  Groepen van maximaal 8 collega's van gelijk niveau werken samen aan het verbeteren van hun zakelijke taalvaardigheid. De training wordt volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk van de deelnemers en is direct toepasbaar in het werk. Doelen en planning van de training worden vastgesteld in overleg met opdrachtgever en deelnemers.

  Meer over incompany trainingen

  Open groepstrainingen zakelijk Zweeds

  Met maximaal 8 deelnemers van gelijk niveau werkt u aan verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid in algemene zakelijke situaties. De training omvat 10 wekelijkse lesavonden op een locatie van Talen Twente.

  Meer over open groepstrainingen

  E-learning en Blended learning

  Voor mensen die vaak onderweg zijn of die zelfstandig Zweeds willen studeren in eigen tijd en tempo is er het programma Rosetta Advantage. In overleg met een deskundige trainer wordt een leerpad uitgezet. U kunt (naar keuze begeleid of onbegeleid) een jaar lang studeren aan de hand van zeer divers studiemateriaal. Ook in combinatie met een face-to-face training.

  Meer over E-learning en Blended learning
   

  Interesse in een cursus zakelijk Zweeds?


  Neemt u voor verdere inlichtingen over onze taalcursus Zweeds contact op met één van de vestigingen van ons taleninstituut. Of vul het online formulier in en vraag zo onze brochure aan.


  VESTIGINGENBROCHURE