Workshopagenda 2017

Elycio Talen presenteert: de Workshopagenda 2017

Wilt u succesvol internationaal zakendoen, dan is het cruciaal om naast de taal van het betreffende land, u te verdiepen in de lokale zakelijke cultuur. Zo voorkomt u onhandige en vaak kostbare business blunders. U zou namelijk niet de eerste zijn die uit pure onwetendheid over de lokale gebruiken een zodanige blunder maakt, dat de beoogde samenwerking niet doorgaat.


Workshopagenda 2017

Dat wilt u natuurlijk voorkomen en daarom kunt u bij Elycio Talen workshops volgen die u wegwijs maken in de zakelijke cultuur van uw buitenlandse zakenpartner. We presenteren graag de Workshopagenda 2017, waarop het hele jaar door verschillende zakelijke workshops staan gepland. Tijdens deze workshops bouwt u nieuwe kennis en vaardigheden op over de lokale zakelijke cultuur en over zakelijk taalgebruik. Na de workshop bent u voorzien van praktische tips & tricks die u direct in de praktijk toe kunt passen.


In de praktijk


Hoewel u in uw dagelijkse bezigheden misschien niet eens face-to-face contact zult hebben met uw buitenlandse collega’s of partners, u mailt of belt waarschijnlijk wel regelmatig in een andere taal dan het Nederlands. En daarbij is het niet alleen belangrijk om een foutloze mail op te kunnen stellen, maar ook om kennis te hebben van de zakelijke gebruiken van dat land. Hoe spreekt u uw zakenrelatie bijvoorbeeld aan in uw mail of aan de telefoon? En komt u meteen ter zake of begint u het gesprek met wat informele smalltalk? En wat als uw buitenlandse partner op kantoor langskomt en u een zakelijke presentatie moet houden in het Engels? Met één van de Elycio workshops komt u goed beslagen ten ijs.


Voor u geselecteerd


Elke workshop staat onder leiding van een ervaren (taal)trainer is interactief, kortdurend en concentreert zich op één specifiek thema of toepassingsgebied van de taal en zakelijke cultuur. Om het gemakkelijk te maken, hebben we alvast 6 workshops voor u geselecteerd die verspreid over het jaar bij onze verschillende vestigingen gevolgd kunnen worden:

Business English: English communication by phone and e-mail – A workshop for business professionals
Succesvol zakendoen in China
Zakelijk Duits: Wirtschaftsdeutsch
Zakelijk Frans: Français commercial
Professioneel presenteren in het Engels
The Dutch: A crash course on Dutch Culture and (business) communications

Kijk hier voor de volledige workshopagenda 2017 met een overzicht van alle workshops, locaties en data.


Incompany en maatwerk


Wilt u graag meerdere van uw medewerkers tegelijk een workshop laten volgen, of wilt u liever een ander specifiek onderwerp belichten? Geen probleem! Alle bovengenoemde workshops zijn namelijk ook incompany te volgen. Daarnaast kunnen we aan de hand van uw wensen ook een workshopprogramma op maat voor u samenstellen. Zo werkt u doelgericht aan de onderwerpen die voor u belangrijk zijn.Deel dit bericht

Leave a Comment