taaloplossingen

De one-stop-shop voor al uw (ver)taaloplossingen

In deze internationale wereld besteedt u veel tijd aan communiceren met anderstaligen. Of u op de werkvloer dagelijks samenwerkt met anderstalige collega’s, te maken heeft met buitenlandse partners, relaties of klanten, of dat u een buitenlandse markt wilt betreden, uw zakelijk succes hangt af van goede communicatie. Internationaal zakendoen is mensenwerk en een goede kennis van de taal en zakelijke cultuur is cruciaal voor een effectieve communicatie, en dus voor een succesvolle samenwerking. Bij Elycio Talen helpen we u daar graag bij; we bieden al sinds 1966 zakelijke taal- en cultuurtrainingen, waarmee u in alle talen zelfverzekerd zakendoet.


Elke taal kent zijn eigen omgangsvormen: wanneer u die goed kent, wordt zakendoen een stuk makkelijker. Daarom leert u bij ons naast de taal ook de zakelijke cultuur van een land kennen. Zonder deze (voor)kennis is een onbewuste belediging immers snel gemaakt. Daarnaast leert u met onze professionele trainers de taal op een praktische manier, volledig toegespitst op uw sector en met het bijbehorende vakjargon. Wat u ’s ochtends leert, brengt u ’s middags al in de praktijk.


Weloverwogen keuzes


Naast het beheersen van een vreemde taal, is het ook van belang om de kennis en vaardigheid hiervan te kunnen toetsen. Met dit doel heeft Elycio een portfolio aan taalassessments, van een effectieve online taaltest in 11 talen tot taalassessments op maat. Een taalassessment is uitermate geschikt om de taalvaardigheid te bepalen bij sollicitaties, overplaatsingen en beslissingen over eventueel benodigde taaltraining. Op basis van de uitkomst maakt u weloverwogen keuzes.


Anders nog iets? Anything else? Et avec ça?


Daarnaast bieden we nog tal van andere taaloplossingen die u het internationaal zakendoen vergemakkelijken. Naast het spreken van een taal en kennis over de lokale cultuur, is het vaak noodzakelijk om uw website en geschreven documenten in de doeltaal aan te bieden. Elycio Tekst & Vertaling biedt een breed scala aan vertalingen in vele vakgebieden. Denk aan commerciële, juridische, medische of technische vertalingen. Zo komt u ook op papier en online betrouwbaar en serieus over bij de buitenlandse partij.

Ook voor tekstredactie, copywriting en ondertiteling hebben wij een groot netwerk aan professionals die u graag helpen om de juiste vertaalslag te maken. Krijgt u op korte termijn een buitenlandse klant op bezoek waarbij u directe vertaling nodig heeft? Dan zorgen wij voor een professionele tolk, die er voor zal zorgen dat de kennismaking doelgericht verloopt en zakelijke onderwerpen besproken kunnen worden. Die eerste indruk kunt u tenslotte maar een keer maken.


Uw taalpartner


U kunt bij ons dus terecht voor àl uw taaloplossingen. Als u daarvoor kiest, biedt dat grote voordelen. Na een uitgebreide intake zijn al uw taaltrainingen in handen van een contactpersoon, een taalprofessional die uw bedrijf kent en weet wat er in uw branche speelt. Zo kunnen zij bij iedere training gemakkelijk inspelen op uw specifieke vraag en de kennis van het vakjargon goed gebruiken om de training zo praktijkgericht mogelijk te maken.

Voor een zich ad hoc aandienende vertaling hoeft u geen een tijd meer te besteden aan de selectie van een geschikt vertaalbureau, we kunnen volgens de prijsafspraken professionele vertalingen leveren, afgestemd op uw branche en specifieke bedrijfskenmerken.

Daarnaast heeft u mogelijk nog andere taalvragen die onze taalprofessionals graag voor u beantwoorden (advies bij taal en veiligheid, taalassessments, e-learning, enzovoort). Na een eerste samenwerking zijn we bekend met uw specifieke bedrijfscultuur en wordt er gewerkt met een vast contactpersoon, die goed op de hoogte is van de behoefte aan taaloplossingen binnen uw organisatie. Dit maakt een samenwerking voor een van onze andere taaldiensten efficiënter en effectiever.

Uiteraard bieden wij bedrijven die voor alle taaldiensten Elycio Talen in de arm nemen aantrekkelijke financiële afspraken. Kortom, Elycio Talen is uw perfecte one-stop-taalshop!Deel dit bericht

Leave a Comment